Nyereményjáték: kapás van a halászfaluban!

Ki ne érezni jól magát, amikor nyaral? ..és ki ne érezné jól magát Sartin? Mi ezt is tetézni szeretnénk! Szeretnénk egy kis kalandra invitálni titeket! Hamarosan egy új nyereményjáték veszi kezdetét weboldalunkon. Időközönként meghirdetünk egy időpontot és egy Sartin található vendéglátóhelyet/üzletet. A megadott időponthoz képest aki a leghamarabb megy be a megadott helyre, és kimondja a személyzetnek/kiszolgálónak, hogy sarti-info.hu, ajándékot kap! Figyeljétek weboldalunkat, mert az időpont hamarosan kiírásra kerül!

Tükhé szobor, Sarti

A játék addig tart, amíg a sarti-info.hu-n kiírjuk, hogy megvan a nyertes. Természetesen ezt azonnal közöljük, amint az információ birtokunkba kerül! Örömmel vennénk, ha a nyertes jelentkezne nálunk és mesélne nekünk, hogy alakult a dolog! A meghirdetett időpont 48 órán keresztül él, (ez esetenként eltérő lehet) ha ez idő alatt senki nem él a lehetőséggel, az időpontot sajnos törölnünk kell a következő időpontig és az ajándék senkié sem lesz. (A játékban a játék szervezői természetesen nem vesznek részt!)

Természetesen azokra is gondoltunk, akik itthon maradtak! Hamarosan nyereményjátékot indítunk az itthoniaknak, egy kis türelmeteket kérjük. Addig is nosztalgiázzunk együtt, küldjétek el a tavaly, tavaly előtt, vagy az előtti, Görögországban készített fényképeiteket!

Mindenkinek görög nyaralásban gazdag nyarat kívánunk szép emlékekkel, emlékezetes, jó élményekkel!

Tükhé (a szerencse görög Istennője) legyen veletek!

Várjuk partnereink jelentkezését is, akik valamely termékükkel, vagy szolgáltatásukkal részt kívánnak venni a játékban!

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

4 thoughts on “Nyereményjáték: kapás van a halászfaluban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük