Címkézve: , ,

Ennek a témakörnek tartalma 8 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés: Boganka adatlap-képe Boganka 2017/06/18 at 22:40.

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28355

  lulaki
  Adminisztrátor

  Babák és gyerekek Sarti tengerpartján. Biztonságos? Igen! Hisz vannak lassan mélyülő partszakaszok és puha, homokos a part. De a nap káros sugarai elleni védelemre mindig figyelni kell, nem csak a kisbabáknál, a felnőtteknél is!!!

  Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat!
  #41870
  ancsika77 adatlap-képe
  ancsika77
  Felhasználó

  Sziasztok!
  Érdeklődés képpen kérdezném tőletek, hogy 2 éves kisfiúval bevállalható-e Sartira az út :)
  Csak azért kérdezem, mert mi megyünk, egyénileg utazunk autóval, de ismerősök többen is fejcsóválva mondták, hogy ilyen pici babával olyan hosszú útra….Na ezt én nem értem. 2 éves gyerek már nem olyan pici baba, plusz biztonságos vezetéssel, főleg éjszakai utazással, amikor Dani úgyis aludni fog miért lenne veszélyes? :O
  Hárman is tudunk vezetni, felváltva alig 5 óra jut fejenként…ez nem olyan sok, vezettem én már 19 órákat is egyszerre :)
  De tényleg annyira megterheli az út?
  Sztem sokkal jobban bírják az utazást, mint a felnőttek. Dani pedig nagyon szeret autókázni, ha fel is ébred, keri anyuja ott lesz mellette vagy valamelyikőnk és elszórakoztatja. Valamint mivel egyénileg utazunk ott állunk meg és annyi időre ahol akarunk…Ezért nem értem a rosszalló megjegyzéseket :/
  Nyugtassatok meg, hogy rendben lesz minden :)

  #41879

  lulaki
  Adminisztrátor

  Buszon is láttunk már kicsi gyereket. Szerintem ne aggódj emiatt! Bár nincs gyerekem, de ha lenne, nem gondolkodnék ezen. Az a véleményem, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Aki pedig negatív, annak toll a fülébe! Nézd meg a Sarti babanaplót, ahol láthatod pl. Marcit is, aki 7 hónaposan járt Szártin! Ide várjuk majd a te beszámolódat is!!!) Raksz fel róla egy fotót? :)

  #41883
  ancsika77 adatlap-képe
  ancsika77
  Felhasználó

  Szia :)
  Annyira nem aggódom, mert mi biztosak vagyunk benne hogy élvezni fogja, még az utazást is :)
  Szeptemberben fogunk menni, de az élménybeszámolót mindenképp megírom majd :D
  Daniról is töltök majd fel fotókat :)

  #41896

  lulaki
  Adminisztrátor

  Ez a beszéd! ÓÓÓ, de jó dolga lesz ott a kis krapeknak! :)

  #42003
  lenkici adatlap-képe
  lenkici
  Felhasználó

  Ancsika77,szeretnélek megnyugtatni.Az én kisfiam kb.2 és fél éves volt,amikor Sartin nyaraltunk,saját autóval mentünk,egyáltalán semmi gond nem volt.Úgy csináltuk,hogy éjfél elött indultunk,tehát éjszaka utaztunk,elsősorban azért,hogy elkerüljük a nagy forgalmat,a légkondit sem kellett olyan veszettül engedni,a fiam pedig végigaludta az éjszakát az utazás alatt,mire megébredt,már átléptük a macedon határt.Igy még délelött megérkeztünk Sartira.Csak az volt benne a rossz,hogy ugyebár éjszaka nem látod a tájat,amin áthaladsz.Amúgy tényleg szuper jól viselte az utat,de szeret is autókázni. Tehát csak nyugi….
  Szeretném,ha nekem is elküldenéd az összeszedett infót,és majd ird meg,milyen volt a szállás,de aprólékosan.Idén sajnos nem sikerül összehozni a nyaralást,de jövőre mindenképpen visszamegyünk Sartira,és szeretném időben megtervezni,lefoglalni.Az e-mail cimem: lenkicsek@gmail.com.
  Jó nyaralást nektek!!

  #42008
  ancsika77 adatlap-képe
  ancsika77
  Felhasználó

  Szia lenkici!

  Megnyugtatáááááál :P Köszi. Írtam e-mailt Neked :D

  #42010
  lenkici adatlap-képe
  lenkici
  Felhasználó

  köszi…

  #42017
  Boganka adatlap-képe
  Boganka
  Felhasználó

  Szisztok!
  Mi mindig délután indulunk, s így kb 9_10 között érkezünk. Igaz,ha besötétedik, akkor nem látni a tájat,de nincs akkora forgalom, nincsenek kéregetők sem. Viszont hazafelé kb 7-kor elindulunk, végig fényképezünk és videózunk. Kb éjfél egy órakor saját ágyilóban alszunk. Aki éjjel fáradt, álljon meg – több hely is adódik – a friss, sznte hideg hegyi levegö egy időre felfrissít.

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.