Ennek a témakörnek tartalma 7 hozzászólás, 5 résztvevő. Utolsó frissítés:  Vereckei Gábor 4 éve, 3 hónapja telt el.

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30777

  Névtelen

  Minden, ami Görögország – Kréta nyaralás előtt fontos lehet, legyen az utazás, időjárás, szállás, tengerpart…. Várjuk Krétával kapcsolatos kérdéseidet, oszd meg élményeidet!

  Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
  #30783

  Névtelen

  A legnagyobb sziget Görögországban Kréta. Területének több, mint 90 százaléka hegyvidéki, több infó, képek, élménybeszámolók Krétáról:

  https://sarti-info.hu/category/kreta-sziget

  #30785

  lulaki
  Adminisztrátor

  Úúúgy elmennék, rengeteg sok hely érdekelne a szigeten!!!

  #30801

  Gabor
  Tag

  Sziasztok.
  Mi júniusban megyünk a párommal Krétára, azon belül Máliára. Olvasgattunk oldalakat, néztünk videókat is, de nem beszéltünk még senkivel, aki ott volt. Esetleg, akinek már volt szerencséje ott járni, írhatna pár infót. Árakról, látbányosságról, a vízi sportok árairól. Nagyon szépen köszönöm.
  Sziasztok
  Gábor

  #30821

  Thomas
  Tag

  Kréta Malia légifelvétel videó – láthatjuk szinte a teljes Maliai tengerpartot madártávlatból:

  http://youtu.be/hH3YlbVPUr8

  #30822

  Thomas
  Tag

  Szia Gábor! Kréta szigeten belül, miért pont Malia nyaralóhelyet választottátok?

  #31062

  Gabor
  Tag

  Többek között azért kedves Thomas, mert egy hónapos folyamatos internetes böngészés után ez felelt meg minden szempontunknak. Több km-es partszakasz, homokos part, csendes kis városka, több vizisport lehetőség, kék zászlós part, olcsó árak,stb. Továbbá utólag megtudtuk, hogy a tripadvisoron a hotel, amit végül választottunk, a második legjobb értékelést kapta a 94 máliai szállás közül. Ami azt jelenti, hogy jót választottunk. Ha valaki oda akarna menni idén, és kíváncsi az utazási iroda nevére, vagy árakra, bármire, írjon nekem :).

  #34046

  Vereckei Gábor

  Kréta nagyon kellemes hely mi családommal délkrétára szoktunk menni nyaralni. Az idő még október végén is kellemesen meleg 30 32 fok a viz hőmérséklete kellemes . Alapon kréta nem szép hanem érdekes Aki lemegy és kocsit bérel lehetőség szerint ne a főutvonalakon közlekedjen fel kell menni a kis falvak felé igaz az ut nehezebb de at élmény kárpótol . Megállsz egy kis falu kávézójába és megismered az igazi görög embereket akik nyiltak őszinték és a beszélgetzés elején ők ugya mondják hogy görögök de KRÉTAIAK . kivánok nektek sok élményt barátot és jó időt . Mert ha görögországba vagy élj ugy mint a görögök örülj a napnak , a szélnek, a tengernek az esőnek a szerelemnek mert mind mind Zeusz ajándéka

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.