Címkézve: , , , ,

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 159
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32634
  littlehope
  Vendég

  Ebben a témában szeretnénk tapasztalatot cserélni, ki mikor volt Sartin, és milyen volt az idő?

  #32635
  verus
  Vendég

  Mi tavaly augusztusban voltunk, Azt gondoltuk szárazság és negyven fok lesz minimum. Ehelyett fülledt, párás idő, minden este felhőszakadással, dörgéssel villámlással. Az utolsó ott töltött napjainkon annyi eső esett, hogy a homokos partot teljesen ellepte a víz. csak bokáig vízbe gázolva lehetett a part mentén sétálni.
  Egyébként, ha hullámzik nagyon a tenger legyetek óvatosak a fürdéssel, mert nagyon nagy a tenger szívóereje ilyenkor. Nálunk majdnem nagy baj történt.

  #32636
  littlehope
  Vendég

  Mi most voltunk május közepén egy hetet. A hét elején ragyogó napsütés volt, aztán 2 napra elromlott az idő. Volt dörgés, villámlás, nagy hullámok, de búcsuzóul utolsó 2 napra előbújt megint a nap. Én bevallom meglepődtem, mert Sartin eső?! De akkor ezek szerint létezik..! Pedig amikor beborult, és vártuk, hogy essen, hogy bemehessünk fürdeni, nem esett, csak csöpörgött. Pedig olyan fekete felhők jöttek, hogy azt hittük,itt a világvége, de nem. És a hullámokról meg annyit, hogy igen, hatalmasakat lök az emberen, azért tud fájni az ember háta, ha nem figyel oda!

  #32637
  verus
  Vendég

  Nem a hátbavágás veszélyes, az csak kellemetlen. Én a tenger szívó hatásáról írtam, amikor nagy a hullámzás. A lányom majdnem belefulladt és engem sem sok választott el tőle. Léptem volna kifelé, de a víz vissza szívott a mély felé . Ez a hatás az alsóbb vízrétegekben van , ott áramlik vissza a mederbe a víz. Úgy tudtunk mindketten kijönni, hogy a keresztfiam arra úszott gumimatraccal, és abban megkapaszkodtunk.
  Legyetek óvatosabbak, mint mi. Tanuljatok a mi majjdnem tragikussá vált esetünkből!!!!

  #32638
  littlehope
  Vendég

  Értettem amit írtál, én csak hozzá tettem, hogy a hátbavágós sem kellemes! De ha tudtam volna, hogy ilyen komoly okból írtad, nem erőltetem ezt a hátbavágós-hullámozóst.. Azért örülök, hgy nem lett komoly baj!! És mki nevében köszi, hogy figyelmeztettél erre, mert nem tapasztaltam még ilyesmit, de eztán mképp figyelek majd!

  #32639
  verus
  Vendég

  Azt nem tudjátok milyen időt mondanak két hét múlva Sarti környékére?
  Most tud valaki friss infot az időjárásról? Most is esik minden nap, mint tavaly?

  #32640
  littlehope
  Vendég

  Verus! Bár én nem igazán értek egyet vele, de jobboldalon van a kis időjárásjelentés. Ha pedig ráklikkelsz a wetter.com-ra, akkor 3 napra előre meg tudod nézni az időjárást Sithoniában! :)

  #32641
  Kristóf
  Vendég

  Verus azért érdekel annyira a két hét mulvai időjárás mert akkor mész oda? csak azért mert mi akkor megyünk:)))

  #32650
  verus
  Vendég

  Azért. Mi júli 11-én indulunk a Re-Tourral és ti?

  #32651
  Kristóf
  Vendég

  Mi a Sithonnal megyünk a feleségemmel. Ugyanazona héten mint te.

  #32652
  verus
  Vendég

  Melyik apartmanban fogtok lakni? Mi az Asaleában.
  A Sithonnal?! Azt olvastam a névjegyükön, hogy van pesti telefonszámuk, de irodáról nem tudtam. Ketten mentek? Mi tizen. Három család. Én , a férjemmel és a gyerekekkel, 14,és 18 évesek.A hugom aférjével és agyerekeivel és a barátnőm a kislányával.

  #32788
  littlehope
  Vendég

  Az a furi, hogy a Sithonnak én sem tudok budapesti irodájáról, de a weblapjukon az egyik emailcím budapesti elérhetőségként szerepel. Nem igazán értem..

  #32789
  Verus
  Vendég

  Na most már itt is ittvagyok . Csupa Verus az egész oldal. Írjon má valaki!!! Legfőképpen olyan, aki tudja milyen idő várható Sartin a jövő héten!?

  #32790
  Ica
  Vendég

  szia Verus! Csomagolsz már nagy erőkkel?:)

  #32791
  littlehope
  Vendég

  Nem hiszem, hogy csomagol, mert elsőként engem kell elcsomagolnia, meg Tomit :))

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 159
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.