15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 109
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32501
  józsi
  Vendég

  Sziasztok!

  Most találtam erre az oldalra. Egy másik oldal készítőjével szervezünk egy utat Sarti-ra. Ez most itt nem a reklám helye, csupán azt szeretném mondani, hogy valószínűleg július 29-én indulnánk kocsikkal. Akinek van kedve csatlakozhat hozzánk. Már 4-5 autó van!

  #32504
  timi
  Vendég

  Sziasztok!
  Úgy látom elég nagy lett a nyüzsgés.Mi is szeptember 6-án mennénk, remélem még lesz hely a Barragudában.
  Jön akkor még valaki?
  Én is csak ajánlani tudom mindenkinek,ezt tényleg nem lehet leírni,látni kell!

  #32507
  Nelli
  Vendég

  Sziasztok!Segítségeteket kérném!Mi is Sartira szeretnénk menni júli 2.hetében,de csak a re-tour ut.iroda foglalkozik Sartival,de ez az iroda csak Bp-en van ha jól tudom!ja meg Kaposváron!De hát oda én nem jutok el!Szóval nem tudtok még máshol is ilyen irodát?pl.Kecskemét?Ott nincs?Előre is köszi a segítséget!

  #32510
  littlehope
  Vendég

  Kedves Józsi! :) Melyik oldalról van szó? Elküldöd emailben? Mert a szerkesztőtől szeretnék kérdezni vmit, de nem publikus..
  Egyébként elképzelhető, hogy mi is megyünk, gondolom, az autó nem feltétel…

  #32512
  littlehope
  Vendég

  Kedves Nelli! Sajnos/szerencsére?! nem pontosak az infoid, ugyanis NEM CSAK a Re-Tour utaztat Sartira!! A Re-Tournak nincs BP-en irodája, de mi is velük kötöttünk szerződést postán keresztül! Szal ez az egyik lehetőség!
  A másik:
  A Mistral Utazási Iroda kecskeméti iroda, ők is utaztatnak Sartira. Igaz, ők csak közvetítenek, de mi tavaly náluk fizettünk be! És semmi negatívot nem tudok róluk mondani! Rajtuk kívűl a:
  IBUSZ Utazási Irodának,
  TOUREX Utazási Iroda,
  Neckermann Utazási Iroda is utaztat Sartira. Ennyit tudtam így nagyhirtelen találni, de bizti van még több kecskeméti iroda is! :) Sok sikert!

  Szia Timi! :)
  Mi nemtudjuk, hogy nyár végén el tudunk-e ismét jutni, de szeretnénk!!

  #32514
  brave
  Vendég

  Haj evribadi! :)

  Ezekszerint a búvárcuccot is fel kell vegyem a listára:) Egyre jobban pergünk már…

  Ja köszke a Sithonos ajánlatot, még egy apró böki eszembe ötlött: Ha mi szombati napon érkezünk meg úgy ottani idő szerint 5 körül akkor szerinted még találunk nyitva irodát? vagy inkább igyekezzünk?

  Ja és ha összejön az a többautós buller akkor jó nyaralást nektek is :D

  Üdv mindenkinek…

  #32516
  Évi
  Vendég

  Sziasztok! Mí már jártunk Sartiban csoda szép.A mi is a Barracudában voltunk és a re.tourral. Nagyon jó volt minden az apartmann nagyszerű. Tavaly meghiúsult a nyaralás a betegségem miatt, de idén ismét ide szeretnék mennia gyerekekkel, mert Nagyon aranyos Hajni aki várja az utasokat. Biztonságban leér mindenki a busszal nagyon profi soförjeik vannak. Mi pécsiek vagyunk nálunk megáll a busz. Tudja valaki az i.mail címüket, mert szeretnék helyután érdeklődni.

  #32517
  littlehope
  Vendég

  Szia Évi! :) retour@enternet.hu, de az utazási irodák menüben megtalálod a weblapjukat is! :)

  #32520
  Évi
  Vendég

  Köszi littlehope!!
  Talán ma délután eljutok a pécsi irodájukba, mert nem szeretnénk idén itthon maradni, már mindenki teljes lázban ég a ahogy olvasom a levelezést. Aki már volt ott azt biztosan elvarázsolta-e kis falucska szépsége és nyugalma, aki most megy elöször az NE FÉLJEN NEM FOG CSALÓDNI!!! Csodálatos pihenésben lesz része! Mi 2003-ban 2x tettük meg az utat. 1x előszezonban,utána 2hét múlva az már főszezon volt és ez volt az igazi! Köszönhető a Re-tournak.Gyerekes családoknak ideális és az udvarban biztonságban játszhatnak.

  #32521
  littlehope
  Vendég

  Kedves Évi! Írtad, hogy voltál elő- és főszezonban is. Érdekelne, hogy mi a különbség. Nagyon vészesen sokan vannak főszezonban? Mert minket az a nyugalom fogott meg, ami Sartin fogadott. Nem tudom, ez mennyire más mondjuk júliusban… Ja, és kiváncsi lennék még arra, hogy a busz előszőr Paraliára, vagy Sartira ment odafelé menet? Köszi előre is! :)

  #32524
  Évi
  Vendég

  Júni16-tól voltunk ekkor kevés üzlet volt még nyitva kb a fele. ekkor bent a faluba volt a szállásunk,mert az Isztriával mentünk. A mi buszunk ment Paraliára és mi átültünk a Görög soför vezette buszra ami egyenesen Sartiba vitt minket.azt hiszem ez a Shiton travel busza volt. Sartiba várt Az idegenvezető a Kakukk Laci ö vitt mindenkit a szállására.A 2 héttel késöbbi az már Re-touros utazás volt. Minket Kaposvárról indult mikróbusz vitt le a határra és ott szálltunk át a buszra ekkor jött velünk a re-tour tulaja és ő vezette le az éjszakát. Zökkenő mentesen értünk oda. Szalonikiben percre pontosan érkezett a másik buszuk is és a mi csoportársaik ültek át a Paraliai buszra. Tamás meg vitt minket Sartira, itt már várt Hajni a felesége. Ez a ház Sarti beachen van, kicsit kiesik, de annál jobb itt lehetett pihenni.Este látszott a faluban, hogy fő szezon van, mert megtelt az utca emberekkel,volt nyüzsi, de mikor sétáltál vissza éjszaka mintha elvágták volna. ott megint csak a tenger morajlását hallottad. Itt megszűnik minden zaj, Érzed a börödön a nyugalmat ésa boldogságot, én itt gyógyultam meg igazán.Elötte operáltak és utazásunk előtt jött meg a szövettani :)eredményem itt erősödtem fel. Sajnos tavaly a szívemmel lettem beteg és lekellet mondani az utazást, de idén semmi sem akadályoz meg Mennem kell!!

  #32525
  Évi
  Vendég

  Persze a két kamasz gyerekem is vissza vágyik, jól érezték magukat,voltak a korosztályukból így ők sem unatkozztak, 17 és 12 évesek, gondolod mennyire várják már a szabadságot.

  #32528
  timi
  Vendég

  Szia Littlehope!

  Tök jó lenne,ha ti is tudnátok jönni. jönnétek.
  Mi a héten fizetjük be az utazást.

  #32529
  timi
  Vendég

  szia qwerty!

  remélem szept. 6-án találkozunk,mi is akkor megyünk.

  #32532
  Lora
  Vendég

  Helló! Majd én is megyek Sarti-ba és egy Macedón nevezetq apartmanba fogunk megszállni. Volt már ott valaki? Please írjatok róla valamit mert a neten nem sok minden van róla. Ja! És szerintetek érdemes görkorit vinni?

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 109
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.