Site icon Sarti Info

Kirk Jones: Bazi nagy görög lagzi 2. (amerikai vígjáték)

Mi sem lehet hangosabb a Bazi nagy görög lagzi-nál, ha nem a Bazi nagy görög lagzi 2.? A nagy sikerű vígjáték folytatódik! Ugye te is kíváncsi vagy, mi újság Toula és családja háza táján? Már nem kell sokáig várnod, hisz a következő részt március 31-től vetítik a hazai mozikban!

Ahogyan egykor Toula is szeretett volna kiszakadni a szürke hétköznapokból, és a monoton gyros “üzemből”, most a Portokalos család legfiatalabb tagja, a felnőtté váló Paris (Toula és Ian lánya) harcol a függetlenségéért, és szeretné távol tartani magát a túlontúl görög és túlontúl buzgó családtól.

Jelenet a Bazi nagy görög lagzi 2-ből

Egy tinédzser korú lány nevelése bizony nehéz feladat, ezért Toula házassága kissé kihűlt, de aggodalomra nincs ok, hisz a bazi nagy családnál csak a segítőszándék nagyobb! Portokaloszék hozzák a formájukat, és igyekszenek mindent megtenni a megfakult házasság rendezéséért.

…és ha görög, akkor természetesen a bazi nagy és a lagzi sem maradhat el, a család újabb esküvő szervezésére készül, nem is gondolnánk, kinek a lagzija lesz a következő bazi nagy görög lagzi, ahol ismét előkerül az ouzo, törhetnek a tányérok, és még ki tudja, mi minden fog történni!

https://youtu.be/CeA4QbsGyq8

A film első részét 2003-ban Oscar-díjra jelölték, a “legjobb eredeti forgatókönyv” kategóriában. A forgatókönyv írója nem más, mint maga Toula, vagyis az őt alakító Nia Vardalos. Nia Vardalos hiteles játéka ellenére Kanadában született, görög származású szülők gyermekeként.

A Bazi nagy görög lagzi az eddigi legjövedelmezőbb vígjáték volt, amely több héten keresztül világszerte nézettségi rekordokat döntött. Az új részben Nia Vardalos családja, valamint Tom Hanks görög származású felesége; Rita Wilson is szerepet kapott. Ők egyébként a film producerei is többek között.

A második részt Kanadában forgatták.

Eredeti cím: My Big Fat Greek Wedding 2 | Műfaj: amerikai vígjáték | Rendező: Kirk Jones | Szereplők: Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Gia Carides, Joey Fatone, Elena Kampouris, Alex Wolff, Louis Mandylor, Bruce Gray,Mark Margolis, Andrea Martin, Michael Constantine, Rita Wilson | Zene: Christopher Lennertz

Bazi nagy görög lagzi rajongók figyelem!

Ha nem tudod kivárni a film bemutatóját, nyerj páros mozijegyet! Partnerünk a weboldalán feltett kérdés helyes válaszadói között 2 db páros mozijegyet sorsol ki a Bazi nagy görög lagzi 2. c. vígjáték premier előtti vetítésére. A játék határidejéig a sarti-info.hu weboldalon írt hozzászólásoddal most megduplázhatod az esélyed a nyerésre!

További részletek a filmről, a premier előtti vetítésről elérhetőek a mozinezo.hu weboldalon.

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Exit mobile version