Site icon Sarti Info

A Google+ közösségi oldal

Pár napja indult el a legújabb közösségi oldal, mely a google már bejáratott, további szolgáltatásával össze lett vonva, így az eddig megszokottaktól és más közösségi portáloktól eltérően még nagyobb teret kapott a felhasználó baráti köreinek fenntartására, ill. bővítésére. Akik már használták a google valamely termékét, google fiókjukkal csatlakozhatnak, amennyiben van meghívójuk, ez azonban még csak a szemfüles felhasználóknak adatik meg, a belépés ugyanis még nem publikus, mivel a google+ közösségi oldal jelenleg még csak teszt üzemben működik.

Az új közösségi oldal használata egyszerű és áttekinthető. Az ismerőseinket ún. körökbe kell elhelyezni. Az alap baráti kör, családi kör, stb. mellett magunk is létrehozhatunk köröket, s bejegyzésünk írásakor ki tudjuk jelölni, mely körnek szeretnénk üzenetünket elküldeni, avagy bejegyzésünket nyilvánosan szeretnénk-e közölni…

A körök megnevezését csak a kör létrehozója látja, a meghívott személy csak annyit lát, hogy X meghívta őt a google+ közösségbe. Más közösségi oldalaktól eltérően a kapcsolat felvétele mindkét fél részéről jelenleg szintén nem látható publikusan, a google+ falunkon tehát csak valamely körünkbe felvett személyek bejegyzései láthatók (alkalmanként kiegészülve képpel, videóval, linkkel, vagy térképpel), semmi más. Hogy ki milyen körbe és mikor lép be, nem látható a falunkon, de ha valaki felvesz minket valamely körébe, arról privát üzenetet kapunk.

További lehetőségek a max. 10 személlyel folytatható csevegés, a webkamerás társalgás, illetve a saját hírfigyelő szolgáltatás, amely lehetőséget kínál arra, hogy általad megadott kulcsszavak alapján érkezzenek hozzánk a minket érdeklő hírek. Mind a híreket, mind a köreidben partnereid bejegyzéseit értékelheted az azok alatt található +1 gombbal.

Tegnap óta a Sarti Info is jelen van a Google+ közösségi oldalon, ahol szeretnénk ízelítőt adni weboldalunk friss híreiből, eseményeiről, valamint szeretnénk szélesebb körben is megismertetni Sartit, illetve Görögországot az emberekkel. Jelmondatunk továbbra is: 355 napot gürizel 10 nap szabadságért, érezd hát jól magad! :)

Ha valaki szeretne belépni a Sarti Info Google+ közösségébe, meghívóért küldjön egy levelet az sartiinfo (kukac) gmail.com -ra! A tárgy ha lehet, legyen “Google+ meghívót kérek” az e-mail tartalma mindegy, csak tudjuk, hogy a meghívó miatt írsz!

Mindenkinek nagyon szép nyarat, jó utat és kellemes nyaralást kívánunk, minden +1 értékelést nagyon szépen köszönünk!

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Exit mobile version