Integess nekünk!

Néhány lelkes látogatónknak köszönhetően kezdetét vette egy új, izgalmasnak ígérkező „fakultatív program”. A program neve Integess nekünk. Semmi mást nem kell tenned, mint nyaralásod idején integetni nekünk valamely görög környezetben, jelezve, hogy a Sarti Infonak integetsz.

Az integetésedről várjuk fényképed, vagy rövid videófelvételed! Azt, hogy milyen formában jelzed, hogy az SI -nek integetsz, azt a fantáziádra bízzuk! Reméljük, jól szórakozunk majd mindannyian az integetések közepette!

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

29 thoughts on “Integess nekünk!

 1. Szia!
  A család nézett minket :) Nem volt csa-csa-csa, nagyon sokan voltak az utcákon :)

 2. Akkor ez most nem jött össze, nagyon sajnálom, gingike! Nagyon szerettünk volna itt lenni, de nekünk kb. 1 órával előtte elment a netünk, ezért megsértődtünk és elmentünk kutyázni, így én nem tudtam itt lenni és figyelni.. Írtóra sajnálom, mert vártam már, te voltál az első.. Talán majd legközelebb.. család nem nézett titeket? Megtörtént a csa-csa-csa? Többen is láttak szerintem, mert többen írták, hogy nézték a kamerát a megadott időben, csak ezek szerint felvétel nem készült, illetve akikre azt hitték, hogy ti vagytok, azok nem ti voltatok. :( Mégegyszer nagyon sajnálom, mert nagyon vártam azt az estét! Az internet szolgáltatómnak meg külön üzenem, hogy menjem melegebb éghajlatokra és ezúttal nem Sartira és nem Görögországra gondolok…

  Azért jól éreztétek magatokat? Nem jössz a fórumra mesélni? :)

 3. Sziasztok!
  Végre hazaértünk :) Az integetésünket valahol vissza lehet nézni ? :)

  1. Szia!
   Igen, enasz_elinolatrisz videó itt
   http://sarti-info.hu/sarti_info_forum/sarti-2011/integess-nek%C3%BCnk-sarti/page-3#p1923
   Hamarosan az oldalra is fel lesz rakva a videó.

   Üdözlünk itthon, gyere a fórumra és mesélj és küldjél képeket, vagy fel is tudod tölteni, a Képfeltőltés menü alatt ott van, hogy hogyan kell.

   Milyen árak vannak Sartin, ide írsz egy pár idei árat?
   http://sarti-info.hu/sarti_info_forum/sarti-2011/friss-arak-sartin

   Küldjél élménybeszámolót, meg…bocsi, csak szeretnénk tudni milyen volt. :)

 4. Oké! Jó utat, nagyon szép, felejthetetlen nyaralást kívánunk nektek, várjuk az integetést, a beszámolódat és a képeket! Érezzétek magatokat nagyon jól! :)

 5. Már össze van minden pakolva :) útra készek vagyunk :) Akkor kedd este magyar idő szerint 6 órakor a kalóztanyánál :)

 6. Hűha, akkor még jó, hogy rákérdeztem, mert nem ez lett kiírva az oldalra, és mivel nem javítottál ki, gondoltam, biztos úgy lesz.. Akkor minden változatlan, de akkor 2-es kamera, ok, nagyon várunk! Bizti izgulsz már, nemsokára indultok! :)

 7. Jah bocsi rekamoka, inkább marad a kedd, ki tudja mit csinálunk szerda este. Moderátornéval is megbeszéltük a kedd magyar idő szerint 6 órát, majd videóba megnézed.
  SZÓVAL KEDD MAGYAR IDŐ SZERINT 6 ÓRA

 8. Hát azt a táncot én sem hagyom ki! Szóval 05.17 18:00 azaz kedd. Várjunk csak…Nekem a kedd nem jó mivel edzésről csak fél hatkor engednek el és nem érek haza időben. Nem lehetne szerdán??

 9. Rendicsek, köszönöm :) ha rá tudom venni a páromat akkor eltáncoljuk a csa-csa-csát is amit nemrég tanultunk a tánc órán :D:D:D:D:D

  1. Hát azt a csa-csa-csát én is megnézném! Ha nem a neten, akkor majd személyesen, miután hazajöttetek :)

 10. Rendben, szerintem lehetne a megérkezésünk napján is azaz kedden magyar idő szerint 6 óra.

 11. Majd egy időpontot kell megbeszélni, hogy mikorra mennyünk a kamerához ?

 12. Sziasztok!
  Mi is megyünk majd integetni májusban, de a főtérről a Taousanis Tours elől! :)

  1. Szerintem én és a párom :) május 16.-án indulunk Debrecenből Sartira :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük