Site icon Sarti Info

Fotópályázat: miért nevezzük Sartit ékszerdoboznak?

Fotópályázat 2011, nyeremények

Hangolódj velünk a 2012-es Sarti nyaralásra! Az ünnepekre való tekintettel fotópályázatot indítunk “Kedvenc képem Sartiról” címmel, ahol mindenkinek 3 esélye van a nyerésre! Fődíj egy 7 éjszakás szállás Sartin 2 fő részére* a Sithon Travel jóvoltából

Régóta szerettünk volna látogatóinknak fotópályázattal kedveskedni. A játékot annak figyelembevételével állítottuk össze, hogy a Sartin akár régebben járt látogatóink is részt tudjanak venni benne. Fotópályázatunkon tehát régebbi fotók is részt vehetnek, nem ragaszkodunk a friss képekhez. Bár a digitális technológia segítségével jobb minőségű képek készíthetők, mint régebben, játékunkban nem a minőség a mérvadó!

Fotópályázatunk résztvevői mindössze egyetlen fényképpel 3 különböző nyeremény nyertesei lehetnek! (Természetesen két nyeremény nem kerülhet ugyanahhoz a játékoshoz!) A pályázat témája arra keres választ, miért nevezzük Sartit ékszerdoboznak? A pályázatra a lenti szabályzat szerint beküldött képek itt fognak megjelenni. A nyereményjáték a 2012-es Utazás Kiállítás kezdetéig, vagyis március 1-ig tart.

Beküldési határidő: 2012. március 01. (éjfél) A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevüket az oldalon is feltüntetjük.

A képek közül a szerkesztőség 3 db – az általa legjobbnak ítélt – képet fog kiválasztani, melyek közül a nyertes fényképet egy független hobbyfotós; Tollár Eszter segítségével választjuk ki. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egyszerű felhasználók (nem profik!) fényképeit várjuk, hiszen a pályázatban elsősorban nem a fényképek minőségét, hanem annak mondanivalóját vesszük figyelembe! További részletek lejjebb!

(A kép illusztráció, a képek nem méretarányosak!)

1. A fotópályázat nyertese

A beküldendő kedvenc Sartiról készült fényképedet várjuk, legyen az akár a tengerpart, akár a hegy teteje, a falu, vagy bármi más, ami Sarti. Fontos, hogy a pályázatra beküldött képet az alábbiak szerint feliratozd (ékezet nélkül): felhasznaloneved-evszam-kepcime . A felhasznaloneved helyére az oldalunkon regisztrált felhasználói nevedet kell írni. Az evszam-hoz azt az évet, amikor a kép készült. A “kepcime” felirat helyére értelemszerűen a képed címét kell írni, ami szabadon válaszható. Természetesen a díjazás sem marad el, a szerkesztőség által legjobbnak ítélt fénykép beküldője egy 7 éjszakás, 2 személyre szóló szállást nyer Sartira a 2012-es évre! (Az időpont május 15 és június 15 közötti időszakon belüli, 1 hetes időszakra szól, a utazás költsége a nyertest terheli. A nyeremény készpénzre nem váltható át!).

2. Sorsolás a játékosok között

A nyertesen kívül, a szabályzatnak megfelelően beküldött fotók beküldői között kisorsolunk egy görög mintás ezüst karkötőt, ezzel még egy esélyt adva játékosainknak.

3. Közönségszavazás

Minden beküldött fényképen található egy szavazógomb. A legtöbb szavazatot kapott kép küldője szintén ajándékot kap, hogy mit, az legyen meglepetés! Annyit azonban elárulhatunk, hogy ez a nyeremény Sartiról származik! :)

4. Képfeltöltés

Sajnos már nem lehet képet feltölteni a fotópályázatra. A beküldési határidő 2012. március 1. volt. Eredményhirdetés hamarosan!

Szabályzat

Figyelem! A fotópályázat Sartiról, nem egy vendéglátó- és szórakozóhelyről, apartmanról, stb. szól, ezért a reklám céljából küldött fényképeket nem fogadjuk el! Fenntartjuk a jogot, hogy az általunk ilyennek ítélt fényképeket külön értesítés nélkül töröljük! A képek kereskedelmi és saját célra való felhasználása tilos! Letöltésükhöz a tulajdonos engedélye szükséges!

* Az időpont 2012. május 15 és június 15 közötti időszakon belüli, 1 hetes időszakra szól, a utazás költsége a nyertest terheli.

SZABÁLYZAT | FOTÓK | NYERTESEK

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Exit mobile version