Site icon Sarti Info

A nemzetközileg elismert Spirituális hely: a Delfi jósda

„Kedves Olvasó! Kérem, hogy ebben a cikkben megírtakat csak egy fantáziaműként, esetleg spirituális olvasmányként, ha úgy tetszik, akkor „meseként” tekintse, nem pedig tudományos eszközökkel bebizonyított történelmi ismeretként!”

A nemzetközileg elismert Spirituális hely: a Delfi jósda

Delfi az ókori időkben nemzetközileg elismert volt, és napjainkban is eléggé közkedvelt kirándulóhely a turisták körében, talán a templomban lévő sok kétértelműen fogalmazó ókori, női közvetítők jóslatai miatt. Pythiának hívták ezeket a nőket, és néhány évente választották őket.

A templomkomplexum 2700 évvel ezelőtt épült, hogy a hegy örvényenergiáját hasznosítsa. Mindez Apollón, a fény és a zene hírvivőjének a tiszteletére készült.

A jóslás menete: Ezek a nők beléptek a templomba, majd egy háromlábú széken ülve égetett tömjén parfümjét, és etilén gázt szívtak magukba, ami a padló nyílásából áramlott ki. Ennek hatására elkezdtek üzeneteket közvetíteni az Istenek világából.

A Delfi jósda

A templom padlója alatt sok kis terem és alagút van, néhányba a bátrak közül képesek is bekúszni… A legtöbb ilyen alagút a földrengések hatására eltorlaszolódott, és valamennyit szándékosan zártak el egy úgynevezett „zárkő tömbbel”. Úgy tartják, hogy a templom alatti termekből áramló jótékony energia a mai napig is sugárzik kifelé, és képes lehet dimenziókapukat megnyitni, ami által könnyűszerrel átáramolhat az Istenek világából a gyógyító, szeretetteljes energia. Ez az energia állítólag napjainkban is ott van és képes lehet az ember tudatosságát emelni, ha szeretettel közelítenek a helyhez.

Bölcsességekre és erkölcsös viselkedésre tanítja a látogatóit mind a mai napig is, ami az Apollón templom bejárata előtti falba van belevésve:

Ezek a tanácsok a mai napig érvényesek, és ha megfogadjuk őket, akkor a Föld egy szeretetteljesebb bolygóvá alakulhat.

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Exit mobile version