Site icon Sarti Info

Első görög nyaralásom (Sarti 2014)

Sarti, 2014 május 23 – június 1.

Bevezető: Tudtam, hogy egy üdülőfalu, ami nagyon nyugis. Mikor leértünk, nagyon kellemeset csalódtam, sokkal szebb a környék, mint képzeltem. @balu142

Sarti panoráma

Utazási iroda: Az Apollon Travel által szervezett úton vettem részt negyedmagammal. Az utazás oda és vissza körülbelül 20 órás volt, sokat álltunk a határoknál (3-4 órát utanként biztosan elkönyvelhetünk). A busz Budapestről a Hősök teréről indult, Kecskeméten és Szegeden vettünk még fel utasokat majd Szerbia, Macedónia autópályáin keresztül jutottuk le Görögországba.

Mi tetszett?

A rendkívül sok kajálda, gyönyörű táj, tiszta víz, sok program.

Mi nem tetszett?

A sok magyar turista :D Nem találtunk egy jó frappet :/

Kikötött a hajó

Időjárás: Két napot kivéve végig 25-30 °C hőmérsékletnek örvendtünk, a nap nagyon erős volt, okkal melegebbnek lehetett érezni az időt. A víz kellemesen hideg volt. Szinte menetrendszerűen délutánonként feltámadt a szél, majd estére lecsitult.

Szállás: Ár érték arányban nagyon perfekt.

Programok: Egy hajókirándulásra mentünk, kb 8 órás volt a program, a narancs parton kötöttünk ki először ugrálni a vízbe, majd Diaporos szigetének lagúnáinál töltöttünk pár órát visszafele pedig egy lakatlan öbölben görög sali, bor, ouzo és suvlaki várt minket a hajó személyzete jóvoltából.

Érdemes: A környező vidéket, egy kisebb hegyet (ez rendkívül spontán volt és fárasztó a strandpapucsban félmeztelenül a bokros utakat járni.)

Görög ételek: Nagyon finomak, tenger gyümölcsei életemben először ettem de tetszett. Baráti árakon dolgoznak.

Tiszta vízű öböl

Befejezés: Fárasztó, de pozitívan! Kihasználtuk az időt mindenre – strand, utazás, lézengés, bulik.

Egyéb: Még, hogy Magyarországnak nincsen tengerpartja… :)

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Exit mobile version