Rólunk

Mivel foglalkozik a Sarti Info, vagyis mi az az SI?

Szeretettel üdvözlünk Sarti Információs (SI) oldalán! Oldalunk kizárólag Sartiról, illetve Görögországról szóló, tájékoztató jellegű információkat tartalmaz, melyeket folyamatosan bővítünk. Célunk az üdülőhely teljeskörű bemutatása, az odautazók felmerülő kérdéseinek megválaszolása. Bízunk benne, hogy sikerül segítenünk az úticél kiválasztásában, és ti is jól érzitek majd magatokat Görögországban!

Oldalunk továbbá teljes Görögországot átfogóan nyújt információkat, szezonon kívül is érdemes látogatni minket, mert recepteket, utazáshoz hasznos tippeket, görög híreket, cikkeket és érdekességeket osztunk meg, emellett a görög települések bemutató leírása is folyamatosan bővül.

Mire jó, ha regisztrálok?

Weboldalunkon lehetőség van a regisztrációra. Regisztrációddal fórumozhatsz, képeket, beszámolókat tölthetsz fel az oldalra. Ha jártál te is Szártin, vagy Görögország valamely másik részén, töltsd fel nekünk élménybeszámolód, és az pár napon belül megjelenik az oldalon. Részletek a Feltöltések menüpontban. Küldhetsz nekünk jópofa sztorikat is egy-egy görögországi élményedről; pl. megkérték a kezed, delfint láttál, stb., sőt! Várjuk újságírók jelentkezését is, akik szívesen írnának nekünk Görögországról szóló cikkeket az oldalra referenciaként.

Lehet-e szállást foglalni az oldalon?

Nem. A Sarti Info nem foglalkozik utazásszervezéssel, csupán információ, illetve tartalomszolgáltatással.

Hogyan tudok képeket feltölteni?

A Feltöltések/képfeltöltés menü segítségével. Ha a képfeltöltés problémába ütközik, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hogyan tudok beszámolót / receptet küldeni?

A Feltöltések/beszámoló küldés menüpont segítségével. Feltöltés után kérjük, légy türelemmel, mert a beszámolók feldolgozásához idő kell. Ha 48 órán belül nem jelennek meg a feltöltött képek, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felelősség vállalás

Figyelem! Adataink tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Az apartmanokra és a szervezett kirándulásokra vonatkozó plusz költségekről, további információkról érdeklődni az utazási irodákban lehet, valamint a kiutazási feltételekről a Külügyminisztérium hivatalos weboldalán lehet!

Adatvédelmi irányelvek

A sarti-info.hu egy 2003-ban indult turisztikai weboldal, melynek témaköre Sarti mellett egész Görögországra kiterjed. Regisztrált felhasználóink adatait az alább leírtaknak megfelelően bizalmasan kezeljük.

Jelen Adatkezelési Szabályzat kivétel nélkül minden olyan felhasználóra (látogatóra) érvényes, akik weboldalunkat megnyitják és igénybeveszik valamely szolgáltatásunkat. Az igénybevétel kezdetével, valamint az oldalon történő regisztrációval felhasználóink elfogadják jelen szabályzatunkat.