Csapatunk

Szerzőink:

Szerzőink folyamatosan figyelemmel kísérik a kinti forrásokat és továbbítják felénk a Görögországot, ill. a görög turizmust érintő híreket. Szerzőink munkáját te is értékelheted a cikkek felett található csillagokkal!

 • GinaGina (49)

  Már tízéves korom óta írogatok, elbeszéléseket, rövidebb történeteket. Hobbi szinten jelen van a mindennapjaimban. Utazás, konyhaművészet, kultúra, egy kicsit minden témában otthon vagyok.

 • NikolettNikolett (8)

  Témáim főként az utazásról szólnak, legyen szó repülőről, autóról, vagy bármi másról. Igyekszem segítséget nyújtani a nyaralni indulóknak, mert minden tanács hasznos lehet. Imádok írni, mert ezáltal megmutathatom magam a világnak, és segíthetek, ahogy tudok.

 • RubinaRubina (8)

  Ladjánszky Rubina vagyok, a Sarti Info egyik szerzője. Életem első görög nyaralását Sarti-n töltöttem, ezért számomra mindig is különleges marad ez az elragadó kis görög falu. Imádom Görögországot: a tengert, a napsütést, a kagylókat, a görög ételeket és kultúrát. Írásaim leginkább a kultúra, gasztronómia és kreatív ötletek témákban olvashatók.

 • Szabó Sándor ZsoltSzabó Sándor Zsolt (32)

  Az első görögországi nyaralásom 2007-ben, Sartiban volt. Olyan élményt adott, hogy rögtön megszerettem ezt az országot. A „SI”-től lehetőséget kaptam, hogy a tapasztalataimat, és az ókor bölcsességeit megoszthassam veletek.

Főszerkesztők:

A főszerkesztők felelnek az oldal akadálymentes működéséért, a szerzők munkájáért.