Sarti Info üzenőfal

A Sarti Info üzenőfal a fórumokhoz, vagy közösségi oldalakhoz hasonlóan beszélgetésekhez és képek megosztásához lett létrehozva mindazoknak, akik Szártira kívánnak utazni, esetleg jártak már ott, vagy többedszerre térnek vissza. Oszd meg velünk üzenőfalunkon legfrissebb képeidet, élményeidet, vagy tedd fel nekünk kérdésedet! Igyekszünk segíteni!

Üzenőfalunkon regisztráció után nem csak Sarti, hanem egész Görögország témakörében kérdezhettek, válaszolhattok, megoszthatjátok a tapasztalataitokat és megvitathatjátok élményeiteket. Üzenőfalunkat az adminisztrátorokon kívül az oldal több, mint 10 éves közössége is látogatja, így a “több szem többet lát” alapelvet követve kíváncsian várjuk mi magunk is az mondanivalóitokat, hiszen mi itt mindannyian tanulunk belőle!

Az üzenőfal felületén a régi fórumokhoz hasonlóan lehetőség van csoportokba lépve, tematikusan is hozzászólni egy-egy témához, ilyen pl. a”Sarti árak“, vagy pl. a “Hol a legkékebb a tenger?“, stb.

Az üzenőfal felületén továbbá lehetőségetek van egymásnak személyre szabottan is írni, vagy közvetlenül a címzett üzenőfalán, vagy saját üzenőfaladon keresztül, a címzett azonosítójának történő megjelenítésével, egy kukac – @ – jelöléssel az elején.

Sarti Info üzenőfal

Az üzenőfalon a beszélgetéseken kívül legfrissebb cikkeink is megjelennek, valamint az azokhoz történt hozzászólásaitok is. Lehetőség van minden üzenőfali hozzászólás értékelésére is, ezt az üzenetek alatt megjelenő  “Tetszik” gomb megnyomásával lehet megtenni.

Részletesebb élményeiteket, vagy további fényképeket a Feltöltések menüpontban található szabályzat elolvasása után, a “Feltöltések” menüpont alatt található almenüben található űrlapok segítségével tudtok feltölteni! Az élménybeszámolókat gyorsított verzióban is feltöltheted a Gyors beszámoló küldés almenüpont segítségével.

Várjuk jelentkezéseteket, mindenkinek sok szép látnivalóval egybekötött, kellemes nyaralást kívánunk!

Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Oszd meg!
  • 1
  •  
  •