Site icon Sarti Info

Jelenleg Szárti tengerpartján…

Jelenleg 31-32 °C fok van Szártin, a tenger pedig 25 fokos. Az alábbi felvételen látható, hogy az üdülőhelyen minden rendben van, sok turista van a parton, és ugyanolyan nyugodtan napoznak, ahogy azt az előző években tették, miközben élvezik a tengerparti nyaralás nyújtotta örömöket.

Cseppet sem tűnik úgy, mintha a strandolók közül bárki rosszul érezné magát, éhezne, vagy egyéb, az álhíreknek megfelelő problémája lenne. Ha nem hiszed el, nézd te is élőben! (Ha a kamera épp megsült, próbáld később!)

Nyugodt strandolók Szárti partján

Szártin tehát továbbra is csend és nyugalom honol, a nyüzsis részeken pedig hideg sörök és koktélok fogynak a napernyők árnyékában. A fecskék, avagy a “szabadság madarai” az üdülőhelyeken már megszokott jelenlétükkel igazolják az igazi nyár, vagyis a napos, meleg idő és a szabadság, a nyugalom jelenlétét a görög tengerparton.

Mától állítólag újra kinyitottak a görög bankok, de azért az automaták helyett használjunk továbbra is készpénzt kint létünk alatt! Továbbra is óvakodjunk a tűző naptól, ha tehetjük, fogyasszunk hűsítő frappét, friss gyümölcsöt a melegben!

Az előrejelzések szerint a következő napokban tovább melegszik az idő, kedvenc nyaralóhelyünkön holnaptól 34-37 fok várható! Egy fecske nem csinál nyarat, szokták mondani, na de ennyi!? :)

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Exit mobile version