Categories: Ti küldtétek

Anita és a bölcsisek tenger ihlette kreatív munkái

Görög kézműves termék készítőket keresünk címmel nemrég meghirdetettük, hogy magukat kreatívnak tartó, kézműves tevékenységet végző emberek jelentkezését várjuk. Az első jelentkezőtől máris egy nagyon kedves anyagot kaptunk!

Anita már több helyen járt Görögországban, ezért tele van olyan feledhetetlen emlékkel, amik két kezén keresztül mesélnek. Kreatív munkáit látva feltehetően szebbnél szebb élményei lehettek a görög tengerpartokon, hiszen kezeinek meséit nála sokkal apróbb kezecskék alkotják meg újra és újra a bölcsiben.

Anita bölcsis néni, aki a gyerekek készségfejlesztő kézműves foglalkozásába a saját kedves emlékeiből merít. A bölcsis csoportok készítettek már papírból hajót és tengeri állatokat, így Anita élményeinek köszönhetően a bölcsiben töltött időt színesen és érdekesen tölthetik a kicsik.

A görögországi emlékek feldolgozásának tökéletes módja ez, így kell a hétköznapok szürke árnyalatait színessé és “tengerszínűvé” varázsolni.

Köszönjük szépen Anita! Tökéletesen erre gondoltunk, hálásan köszönjük, hogy megosztottad velünk a munkáidat! :)

Anita, a kreatív bölcsis néni

“Görögország rajongóként írok, illetve küldök pár képet. Nem vagyok kézműves készítő, sem pedig vállalkozó, de szívesen készítek bármit ami görög es tengerrel kapcsolatos. Férjemmel imádjuk Görögországot. Hét éve töltjük ott csodás, aktív nyaralásunkat. Minden részét szeretnénk látni. Szívesen ott is maradnánk, ha úgy adódna.

Ahol eddig jártunk: Zakynthos, Korfu, Kréta (3x), Rodosz, Halkidiki. A fiam és a barátnője éppen múlthéten tértek haza krétai nyaralásukból. 2018-ban egy nagy álmunk vált valóra mikor az esküvőnket ott tarthattuk Krétán. A dekorációk az én ötleteim voltak, többnyire én készítettem őket. Kreatívkodni nagyon szeretek kisgyermeknevelőként szívesen teszem a kis bölcsiseimmel is. A férjem pedig a fotózás szakembere.

Bocsánat egy kicsit hosszúra sikeredett írnivalóm, lehet épp nem is erre gondoltak, de olyan jó volt egy kicsit “Görögbe lenni.” 💙

Üdvözlettel: Anita

Tetszett Anita és a kicsik munkája? Te is csinálsz hasonlót? Küldj nekünk emailt! Továbbra is várjuk a Görögország, vagy tenger ihlette munkáidat! Nem kell profinak lenned ahhoz, hogy neked is legyenek ötleteid! Mi kíváncsiak vagyunk rá! Az eddigi munkákat itt lehet megtekinteni!

SI

Share
Published by
SI
Tags: kreatív

Recent Posts

Görög életérzés festékben és ecsetvonásokban

Korunk negatív, szürke hétköznapjaiban nehéz a hamuban gyémántot találni, ezért mindig öröm számunkra, amikor látogatóinktól…

4 hónap ago

Flamingóktól rózsaszín Halkidiki egyik lagúnája

Halkidiki, azon belül is Kassandra félsziget egyik lagúnáját flamingó madarak lepték el. A Potidea-csatorna közeli…

5 hónap ago

Drága Görögország! A pandémia alatt sem felejtünk el!

Szeptember 27. A Turizmus Világnapja, melynek célja felhívni a figyelmünket arra, hogy mi mindenben befolyásolja…

5 hónap ago

Görögország felé tart Ianos, a medikán

Egy mediterrán ciklon nagy sebességgel tart Görögország felé. Az első érintett területek a Jón-szigetek, és…

5 hónap ago

Görög kézműves termék készítőket keresünk

Görögország és a tenger számos ember fantáziáját ébresztette már fel, de a kézügyességét nem mindenkinek…

6 hónap ago

N. Fülöp Beáta: Santorini szerelmesei

Sokfélék vagyunk. Van akit Görögország megnyugtat, van akit felpezsdít és van, akit megihlet. N. Fülöp…

6 hónap ago