Categories: MagazinTi küldtétek

Görög kézműves termék készítőket keresünk

Görögország és a tenger számos ember fantáziáját ébresztette már fel, de a kézügyességét nem mindenkinek tudta munkára fogni. Keressük a legelhivatottabb Görögország rajongókat, a görög kézműves termék készítőket!

A görög kézműves termék készítők a görög motívumok, a görög színek szerelmesei, akiknek valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva kezeik “öntudatra ébredve” készítenek dekorációt, festményt, kreámia szobrocskát, vagy bármi mást, aminek megalkotása újabb és újabb képzeletbeli utazásban részesíti őket. Az időutazás visszarepíti őket Hellászba, ahol inspirálódtak, kezeik pedig leképezik azt, amit kint láttak és éreztek.

Úgy látjuk, hogy nagyon sok kreatív ember van köztetek, aki a kék-fehér színeket így vagy úgy a saját otthonában akarja tudni. Ez segít áthidalni azt az időszakot, amíg újra a görög tenger mellett lehet ébredni. Sok olyan ember van köztünk, aki nem folytat kézműves tevékenységet, ám otthonát ő is örömmel díszítené görög stílusban. Találjuk meg egymást!

Aki szeretné megmutatni közösségünknek, hogy mi mindent készít, ami bármilyen módon Görögországra emlékeztet, vagy felidézi a tengert, a görög életérzést, várjuk levelét a sartiinfo@gmail.com címen. Kérjük, hogy leveledben a tevékenységedet fókuszba helyezve mutatkozz be nekünk!
Az email tárgya legyen ez: “Kézműves Görögország“.

Bemutatkozó leírásodban kérjük tüntesd fel az alábbiakat!

  1. Milyen görög termékeket készítesz?
  2. Mióta foglalkozol a görög termékek készítésével?
  3. Milyen anyagokkal dolgozol?
  4. Jártál-e már Görögországban?
  5. Mi az, ami inspirál?
  6. Ha van, akkor a weboldalad címe (ha nincs akkor szeretnél-e weboldalt?)

A Görögországot, vagy a tengert idéző termékeidről feltétlenül küldj 1-2 saját fényképet is!

Nem csak profikat várunk, sőt! Elsősorban kezdő vállalkozók munkáit szeretnénk ilyen formán támogatni, valamint akkor is jelentkezz, ha hobbiból készítesz görögösségeket! Ha vannak már eredményeid, amikre büszke vagy, esetleg díjat is kaptál már valamely görög kézműves terméked kapcsán, kérjük azt is tüntesd fel bemutatkozó leírásodban!

A fenti feltételeknek megfelelő, legérdekesebb bemutatkozásokat weboldalunkon is megjelenítjük, ha van weboldalad, a szövegben a kattintható linkedet is elhelyezzük! Ha nincs weboldalad, (de szeretnél egyet,) kérjük azt is említsd meg a jelentkezésedben!

Természetesen nem kizárólag görög termékek készítésében jártas művészek kapnak lehetőséget a bemutatkozásra, de a bemutatkozásodat csak Görögországot, vagy a tengert idéző terméken keresztül tudjuk elfogadni, ezért kérjük csak akkor jelentkezz, ha jelenleg is készítesz ilyen terméket!

Várjuk leveled!

SI

SI

Share
Published by
SI

Recent Posts

Görög életérzés festékben és ecsetvonásokban

Korunk negatív, szürke hétköznapjaiban nehéz a hamuban gyémántot találni, ezért mindig öröm számunkra, amikor látogatóinktól…

4 hónap ago

Flamingóktól rózsaszín Halkidiki egyik lagúnája

Halkidiki, azon belül is Kassandra félsziget egyik lagúnáját flamingó madarak lepték el. A Potidea-csatorna közeli…

5 hónap ago

Anita és a bölcsisek tenger ihlette kreatív munkái

Görög kézműves termék készítőket keresünk címmel nemrég meghirdetettük, hogy magukat kreatívnak tartó, kézműves tevékenységet végző…

5 hónap ago

Drága Görögország! A pandémia alatt sem felejtünk el!

Szeptember 27. A Turizmus Világnapja, melynek célja felhívni a figyelmünket arra, hogy mi mindenben befolyásolja…

5 hónap ago

Görögország felé tart Ianos, a medikán

Egy mediterrán ciklon nagy sebességgel tart Görögország felé. Az első érintett területek a Jón-szigetek, és…

5 hónap ago

N. Fülöp Beáta: Santorini szerelmesei

Sokfélék vagyunk. Van akit Görögország megnyugtat, van akit felpezsdít és van, akit megihlet. N. Fülöp…

6 hónap ago