Szerzői jogok

Nem vagyunk semmi jónak elrontója, nyitottak vagyunk az ötleteidre, de kérjük, hogy kérj engedélyt, ha oldalunk bármelyik porcikáját szeretnéd felhasználni, hiszen egy együttműködéssel mindketten jobban járunk! Ki tudja?! Még az is lehet, hogy valami nagyon klassz sül ki belőle! :)

Jogi nyilatkozat

A sarti-info.hu weboldalra és valamennyi, weboldalunkon is feltüntetett közösségi oldalunkra történő belépéssel (akár csak regisztráció nélkül is) a fehasználó (látogató) elfogadja az alábbi feltételeket.

A sarti-info.hu internetes magazin szőröstül-bőröstül az impresszumban megjelölt kiadó szellemi tulajdona, az oldalon található egyes elemek továbbá a megjelölt harmadik felek szellemi tulajdonai.

A kiadó írásban történő, előzetes hozzájárulása nélkül tilos a sarti-info.hu egészének, vagy bármely részletének feldolgozása, másolása és értékesítése. Tilos a weboldal tükrözése, azaz technikai újraközvetítése. A kiadó fenntart minden, másolásra és terjesztésre kiterjedő jogot!

Jelen nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül, a sarti-info.hu-hoz tartozó oldalak teljes tartalmát a magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A sarti-info.hu tájékoztató jellegű információkat tartalmaz. A kiadó mindig a hiteles információk közlésére törekszik, de az esetleges elírásokért, az információk megjelenítését követően történő elévülésekért és az ebből eredő esetleges károkért nem vállal felelősséget.

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!