Sarti fórum

Ahogy a fórumok többsége, úgy a Sarti fórum is átalakult. Míg egykor témákra bontott fórumokon lehetett megvitatni a Görögországgal, ill. a Szártival kapcsolatos kérdéseinket, ma két módja van annak, hogy a témában felmerülő kérdéseinket megvitassuk.

Sarti Info fórum

A Sarti fórum a weboldal teljes felületére kiterjed. Szólj hozzá a témához te is a Sarti Info cikkek alján! Írd le a véleményed, ill. kezdeményezz beszélgetést az adott témában! Ha Sarti és Görögország kapcsán szeretnél tudni valamit, nyugodtan tedd fel a kérdésedet ill. kérjük, azokra a kérdésekre, amelyekre te is tudod a választ, írd meg a saját tapasztalataidat! Mindenki hozzászólását várjuk, mindenki véleménye számít és segítséget jelent!

Sarti Info csoport

A weboldalunkon működő Sarti fórum csak a lehetőségek egyike. Ha van Facebook profilod, akkor a Sarti Info csoport tagjaként zárt csoportban is lehetőséged van látogatóinkkal megvitatni a Sarti, ill. Görögország kapcsán felmerülő kérdéseket. A szabályok betartásával érdemes aktív részesei lenni a csoportnak, mert

A jövőben tervezünk egy Sarti Info VIP csoportot is, ahová csak a legaktívabb Sarti Info tagok fognak felvételt nyerni!

Mindkét felületen szeretettel várunk! Látogass el a lap tetején található többi közösségi oldalainkra is, (Instagram, Pinterest, Youtube, stb.) hogy ne maraj le soha semmiről!

Felhívjuk figyelmed, hogy a személyeskedő, gyűlöletkeltő, politikai, vallási, valamint a reklám céljából íródott, valamint a közösségi irányelveket sértő kommenteket figyelmeztetés nélkül töröljük!

Belépek a Sarti Info csoportba

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!