GYIK (Gyakran feltett kérdések)

Mivel foglalkozik a Sarti Info, vagyis mi az az SI?

A Sarti Info a görög Sarti üdülőfalu és Görögország témakörben közvetít információkat és aktuális híreket. érdemes minket a szezonon kívül is követni, mert a hűvösebb időkben is kerülnek fel hozzánk receptek, utazáshoz hasznos tippek és a görög települések bemutató leírásait is folyamatosan bővítjük. További információk a Rólunk menüpontban!

Miben tudok én is részt venni?

Ha jártál te is Szártin, vagy Görögország valamely másik részén, töltsd fel nekünk élménybeszámolód, és az pár napon belül megjelenik az oldalon. Részletek a Beszámoló küldés menüpontban. Küldhetsz nekünk jópofa sztorikat is egy-egy görögországi élményedről; pl. megkérték a kezed, delfint láttál, stb., sőt! Várjuk újságírók jelentkezését is, akik szívesen írnának nekünk Görögországról szóló cikkeket az oldalra referenciaként.

Lehet-e szállást foglalni az oldalon?

Nem. A Sarti Info nem foglalkozik utazásszervezéssel, csupán információ, illetve tartalomszolgáltatással. Szállást partnereinknél tudsz foglalni.

Hogyan tudok beszámolót / receptet küldeni?

A Beszámoló küldés menüpont segítségével. Feltöltés után kérjük, légy türelemmel, mert a beszámolók feldolgozásához idő kell. Ha 48 órán belül nem jelennek meg a feltöltött képek, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felelősség vállalás

Figyelem! Adataink tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Az apartmanokra és a szervezett kirándulásokra vonatkozó plusz költségekről, további információkról érdeklődni az utazási irodákban lehet, valamint a kiutazási feltételekről a Külügyminisztérium hivatalos weboldalán lehet!

Adatvédelmi irányelvek

A sarti-info.hu egy 2003-ban indult turisztikai weboldal, melynek témaköre Sarti mellett egész Görögországra kiterjed. Regisztrált felhasználóink adatait az alább leírtaknak megfelelően bizalmasan kezeljük.

Jelen Adatkezelési Szabályzat kivétel nélkül minden olyan felhasználóra (látogatóra) érvényes, akik weboldalunkat megnyitják és igénybeveszik valamely szolgáltatásunkat. Az igénybevétel kezdetével, valamint az oldalon történő regisztrációval felhasználóink elfogadják jelen szabályzatunkat.

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!