Tartalomfeltöltési szabályzat

Általános tartalomfeltöltési szabályzat

 1. A képek és szövegek elküldésével nyilatkozol, hogy azok mindegyike saját készítésű, és visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására, mely oldalunkon az általad regisztrált felhasználónévvel kerül megjelenítésre.
 2. A feltöltött képek és leírások tartalmáért, azok jogtisztaságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
 3. A meztelenkedő, erőszakra buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó képeket nem fogadjuk el, azokat külön figyelmeztetés nélkül töröljük!
 4. Nem jelenítjük meg továbbá a direkt reklám célból feltöltött képeket és tartalmakat sem! Fenntartjuk a jogot, hogy az általunk ilyennek megítélt bárminemű tartalmat (kép, cikk, hozzászólás) figyelmeztetés nélkül töröljük! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel!
 5. Max. 1-2 napon belül a Ti küldtétek menüben lehet megtekinteni a feltöltött képeket, és beszámolókat. Hibaüzenet esetén próbálj meg kisebb méretű képet feltölteni. Amennyiben így sem működik a feltöltés, kérjük, jelezd nekünk a kapcsolat menüben található űrlap segítségével! Köszönjük!
 6. Küldd el nekünk a feltölteni kívánt képeket és beszámolódat e-mailben az alábbi emailcímre: sartiinfo kukac gmail pont hu ! Köszönjük!
 7. Amennyiben a feltöltésed sikeres volt, kérjük, légy türelmes, mert minden feltöltött anyag ellenőrzés után kerül ki az oldalra. A feldolgozás időt vesz igénybe, ami egyes esetekben órák, vagy akár 1-2 nap is lehet! A látogatóink által feltöltött tartalmakat feldolgozás után a Ti küldtétek menüben lehet megtekinteni.
 8. Minden kép, ill. szöveges anyag feltöltésével elfogadod, hogy azokat az oldalon belül máshol is felhasználhassuk!

Cikk, beszámoló, szöveges tartalom feltöltési szabályzat

 1. A negatív véleményt nem, de a trágár, sértő, lejárató, erőszakra buzdító írásokat azonnal töröljük!
 2. Tilos a cikkekben webcímet megjeleníteni! Fenntartjuk a jogot, hogy az általános tartalomfeltöltési szabályzatban foglaltak alapján egyes általunk tiltottnak, vagy reklámcélúnak minősített beszámolót figyelmeztetés nélkül töröljünk! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel, mert a kizárólag reklám céllal írt posztokat azonnal töröljük!
 3. A nem saját szavaiddal írt, hanem másik oldalról másolt szöveg, vagy kép tartalmú cikkeket szintén töröljük!
Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

One thought on “Tartalomfeltöltési szabályzat

 1. Imádjuk Görögországot, már nagyon sok fele jártunk én nem tudjuk megunni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük