Tartalomfeltöltési szabályzat

Általános tartalomfeltöltési szabályzat

 1. Képet, ill. beszámolót feltölteni csak regisztrált felhasználóink tudnak!
 2. A képek és szövegek elküldésével nyilatkozol, hogy azok mindegyike saját készítésű, és visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására, mely oldalunkon az általad regisztrált felhasználónévvel kerül megjelenítésre.
 3. A feltöltött képek és leírások tartalmáért, azok jogtisztaságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
 4. A meztelenkedő, erőszakra buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó képeket nem fogadjuk el, azokat külön figyelmeztetés nélkül töröljük!
 5. Nem jelenítjük meg továbbá a direkt reklám célból feltöltött képeket és tartalmakat sem! Fenntartjuk a jogot, hogy az általunk ilyennek megítélt bárminemű tartalmat (kép, cikk, hozzászólás) figyelmeztetés nélkül töröljük! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel!
 6. Max. 1-2 napon belül a Ti küldtétek menüben lehet megtekinteni a feltöltött képeket, és beszámolókat. Hibaüzenet esetén próbálj meg kisebb méretű képet feltölteni. Amennyiben így sem működik a feltöltés, kérjük, jelezd nekünk a kapcsolat menüben található űrlap segítségével! Köszönjük!
 7. Ha a képküldés nem sikerül az űrlap segítségével, küldd el nekünk a feltölteni kívánt képeket és beszámolódat e-mailben az alábbi emailcímre: sartiinfo kukac gmail pont hu ! Köszönjük!
 8. A leírás cella jobb alsó sarkát az egérrel nagyobbra tudod húzni, de érdemes egy jegyzettömbbe megírni a szöveget és onnan bemásolni!
 9. A küldés gomb megnyomását követően kérjük, várd meg, hogy a feltöltés sikeres-e! Erről egy rövid szöveges üzenet jelenik meg a képernyőn!
 10. Amennyiben a feltöltésed sikeres volt, kérjük, légy türelmes, mert minden feltöltött anyag ellenőrzés után kerül ki az oldalra. A feldolgozás időt vesz igénybe, ami egyes esetekben órák, vagy akár 1-2 nap is lehet! A látogatóink által feltöltött tartalmakat feldolgozás után a Ti küldtétek menüben lehet megtekinteni.
 11. Minden kép, ill. szöveges anyag feltöltésével elfogadod, hogy azokat az oldalon belül máshol is felhasználhassuk!

Képfeltöltés szabályzat

 1. Regisztráció után a képfeltöltő űrlap kitöltésekor kérjük, adj egy címet a képgyűjteményednek, majd egy 2-3 mondatos leírást annak tartalmáról.
 2. Egyszerre max. 10 db, .jpg fájl formátumú képet lehet feltölteni.
 3. A képek mérete egyenként max.: 6 MB lehet!
 4. Fenntartjuk a jogot, hogy az általános tartalomfeltöltési szabályzatban foglaltak alapján egyes általunk tiltottnak, vagy reklámcélúnak minősített képeket figyelmeztetés nélkül töröljünk!

Cikk, beszámoló, szöveges tartalom feltöltési szabályzat

 1. A negatív véleményt nem, de a trágár, sértő, lejárató, erőszakra buzdító írásokat azonnal töröljük!
 2. Tilos a cikkekben webcímet megjeleníteni! Fenntartjuk a jogot, hogy az általános tartalomfeltöltési szabályzatban foglaltak alapján egyes általunk tiltottnak, vagy reklámcélúnak minősített beszámolót figyelmeztetés nélkül töröljünk! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel, mert a kizárólag reklám céllal írt posztokat azonnal töröljük!
 3. A nem saját szavaiddal írt, hanem másik oldalról másolt szöveg, vagy kép tartalmú cikkeket szintén töröljük!
Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat!
Oszd meg!
 •  
 •  
 •  

One Thought to “Tartalomfeltöltési szabályzat”

 1. Sóber Józsfné

  Imádjuk Görögországot, már nagyon sok fele jártunk én nem tudjuk megunni.

Leave a Comment