Tartalomfeltöltési szabályzat

Általános tartalomfeltöltési szabályzat

 1. A képek és szövegek elküldésével nyilatkozol, hogy azok mindegyike saját készítésű, és visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására, mely oldalunkon az általad regisztrált felhasználónévvel kerül megjelenítésre.
 2. A feltöltött képek és leírások tartalmáért, azok jogtisztaságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
 3. A meztelenkedő, erőszakra buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó képeket nem fogadjuk el, azokat külön figyelmeztetés nélkül töröljük!
 4. Nem jelenítjük meg továbbá a direkt reklám célból feltöltött képeket és tartalmakat sem! Fenntartjuk a jogot, hogy az általunk ilyennek megítélt bárminemű tartalmat (kép, cikk, hozzászólás) figyelmeztetés nélkül töröljük! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel!
 5. Max. 1-2 napon belül a Ti küldtétek menüben lehet megtekinteni a feltöltött képeket, és beszámolókat. Hibaüzenet esetén próbálj meg kisebb méretű képet feltölteni. Amennyiben így sem működik a feltöltés, kérjük, jelezd nekünk a kapcsolat menüben található űrlap segítségével! Köszönjük!
 6. Küldd el nekünk a feltölteni kívánt képeket és beszámolódat e-mailben az alábbi emailcímre: sartiinfo kukac gmail pont hu ! Köszönjük!
 7. Amennyiben a feltöltésed sikeres volt, kérjük, légy türelmes, mert minden feltöltött anyag ellenőrzés után kerül ki az oldalra. A feldolgozás időt vesz igénybe, ami egyes esetekben órák, vagy akár 1-2 nap is lehet! A látogatóink által feltöltött tartalmakat feldolgozás után a Ti küldtétek menüben lehet megtekinteni.
 8. Minden kép, ill. szöveges anyag feltöltésével elfogadod, hogy azokat az oldalon belül máshol is felhasználhassuk!

Cikk, beszámoló, szöveges tartalom feltöltési szabályzat

 1. A negatív véleményt nem, de a trágár, sértő, lejárató, erőszakra buzdító írásokat azonnal töröljük!
 2. Tilos a cikkekben webcímet megjeleníteni! Fenntartjuk a jogot, hogy az általános tartalomfeltöltési szabályzatban foglaltak alapján egyes általunk tiltottnak, vagy reklámcélúnak minősített beszámolót figyelmeztetés nélkül töröljünk! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel, mert a kizárólag reklám céllal írt posztokat azonnal töröljük!
 3. A nem saját szavaiddal írt, hanem másik oldalról másolt szöveg, vagy kép tartalmú cikkeket szintén töröljük!

One thought on “Tartalomfeltöltési szabályzat

 1. Imádjuk Görögországot, már nagyon sok fele jártunk én nem tudjuk megunni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük