2015. májusában indítják el a hidroplán repülőket

A Hellenic Seaplanes első járatait 2015. májusában indítják, mondta a görög médiának Mihalis Asariotis, a cég alelnöke és vezérigazgatója. Asariotis úr szerint a hidroplán járatok foglalási rendszere idén októberben aktiválódik.

A Hellenic Seaplanes a hidroplán kapcsolatok létrehozását Görögországban eredetileg 2014. nyárra tervezte, azonban a jogalkotási folyamat elég bonyolultnak bizonyult, így a terveket elhalasztották a következő évre.

Az Atheni Hírügynökségnek (ANA) tett nyilatkozataiban Asariotis úr világossá tette, hogy a görög állam hozzájárul a vállalat erőfeszítéseihez amely az ország hidroplán szolgáltatásának létrehozásáért történik.

2015: Kezdetben 10 vízi út lesz berepülhető

Bár a cég tervei a következő évre vonatkoznak, a Hellenic Seaplanes kezdetben eredetileg mintegy 10 vízi utat indítana, elsősorban a Szporádok szigetcsoportot érintő területeken. A vállalat célja 2016-ban 100 vízi út működtetése szerte Görögországban.

Asariotis úr hozzátette, hogy a Hellenic Seaplanes együtt fog működni a vezető nemzetközi utazásszervezőkkel, annak érdekében, hogy az utazási csomag kínálatok tartalmazzák majd a távoli görög szigeteken keresztüli hidroplán járatokat. Az óceánjáró hajó társaságokkal a vállalat szintén együtt fog működni.

Ezen túlmenően, egy új turisztikai törvény szerint a vízi repülőgépek várhatóan Görögország nagy kikötőiből fognak működni.

gtp.gr

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

One thought on “2015. májusában indítják el a hidroplán repülőket

  1. Mi újság ezen a fronton? Engem érdekelne a vizirepülőzés. Sartira fognak menni? Hol lehet rá jegyet venni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük