Varázslatos, tengert idéző gyűrűk

Az amerikai Peter Brown elképesztő dolgokat teremt kaliforniai asztalos műhelyében! Készített már poháralátétet bubis fóliából, sóból karkötőt és még sorolhatnánk. Mivel Peter asztalos, zömében fa alapanyagot használ munkáihoz, de mind fantáziája, mind pedig a tehetsége messze túlmutat a klasszikus fa használati tárgyak készítésén. Legvarázslatosabb alkotásai; a tenger gyűrűk fából és „tengerből” készülnek!

…vagy bármi másból, amiről valaha álmodtál. A Secret Wood gyűrűk belsejükben olyan mesebeli világokat elevenítenek meg, amelyek leginkább a mesék varázsgömbjéhez hasonlítanak. Mindegyik gyűrűben más és más mesebeli környezet jelenik meg. Míg az egyikben erdők, vagy havas, téli tájak gyönyörködtetnek, a másik darabok a sarki fényt, vagy tengeralatti világot idézik.

A gyűrűk minden egyes darabja fajta alapján, kézzel készülnek, két ugyanolyan darabot lehetetlen elkészíteni. Csak az alapanyagok és színek azonosak fajtánként, de az egyedi készítés során minden darab Peter titokzatos varázslatán esik át. Az alábbi videóban megnézhetjük, hogy hogyan készülnek a fából, gyantából és méhviaszból készült gyűrűk!

A tengert idéző gyűrűi között a Sziklás lagúna (Rocky Lagoon) azt a jelenséget idézi, amikor a hold egy pillantást vet egy sziklás öbölben a nyugodt vízre a délutáni órákban. Ez a gyűrű világoskék gyantából és rendkívül erős, kemény, világos tölgyfából készül.

Míg a Sziklás Lagúna világoskék színben pompázik, az Óceán Oázis (Ocean Oasis) nevű gyűrű a föld és az óceán találkozását ábrázolja trópusi wenge fa, zöldeskék gyanta és kevés moha hozzáadásával. Bármelyik gyűrűről legyen is szó, a fa ékszerek mindegyike egyedülálló. A tenger gyűrűk hetekig készülnek, az ajándék pedig valószínűleg egy életre szóló örömöt okoz az ajándékozottnak!

A mesebeli, tenger hangulatú gyűrűket a Secret Wood webshopban lehet megrendelni. (A megrendelt egyedi gyűrűről képet küld az áruház!) A varázsgyűrű a világon mindenhonnan megrendelhető!

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük