Nyaralás Görögországban (Videó-élménybeszámoló, 2014)

Ez ám az igazi nyaralás! Szabó Sándor Zsolt különleges beszámolót töltött fel nekünk. Görögországi élményeit egy videóban meséli el nekünk. Élménybeszámolóját tengerpart és hegyvidék, virágok és vízesések gazdag képvilága színesíti. A gyönyörű felvételek az alábbi helyszíneken készültek: Sarti, Nei Pori, Plathamon, Olympos, Skiathos, Edessa. A videóhoz ezúton is gratulálunk!

Élménybeszámoló Sartiról

Olykor régi képeket nézegetek telente, melyek az első Görögországi nyaraláskor készültek pl. Sarti-ban. Mondanom sem kell, hogy nagyon nagy élmény volt és bátran ajánlom mindenkinek, mint első úti célpontot. Annak, aki nem beszél idegen nyelveket, éppúgy élmény dús nyaralásban lehet része, mint nekem. Úgy vettem észre, hogy majdnem minden üzletben és étteremben van magyarul beszélő eladó és felszolgáló. Legszebb számomra a Narancspart volt, amit egy kölcsönzött kerékpárral látogattam meg. Különös és szép hely a maga gömbölyű és világos sziklaképződményeivel. Sarti széles és lassan mélyülő partja fogott meg leginkább. Ebben a videóblogban beszélek is róla és még sok más nyaralóhelyről:

Nem először fordultam meg ebben az országban, és olykor visszajáró vendég is vagyok egy-egy üdülőterületre. Sarti, mint „első benyomás” nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megszeressem azt az országot és képes legyek ennyit utazni miatta.

Örök emlék marad és még szeretnék újra ott nyaralni. Talán készülhet majd arról is egy úti filmem.
Görögországot a változatossága miatt mindenkinek csak ajánlani tudom.

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

6 thoughts on “Nyaralás Görögországban (Videó-élménybeszámoló, 2014)

  1. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a véleményét a filmről. Örömmel veszem, ha megosztják mindazokkal a videót, akiknek örömet akarnak szerezni, vagy csak éppen nem tudják, hogy hova legyen az idei nyaralás…

    Szeretettel: Sándor

  2. Nagyon jól sikerült beszámoló. Lekötött végig a videó. Én a szigetek szerelmese vagyok. Ez az ország gyönyörű és az emberek igen kedvesek és tisztességesek. A nagyvárosokban nem tudom, de a szigeteken elragadóak az emberek. A táj feledhetetlen, az ember állandóan vissza vágyik. Váron én is a következő beszámolókat.

  3. Nekem is tetszik a videó, bár talán jobb lenne a görög hangulat, ha görögös zene szólna. Ezt leszámítva gratulálok!

  4. Köszönöm szépen Évi a kedvességedet! Akkor mennyünk újra vissza! :) Pargára akarok most vagy Sartiba :)

  5. nagyon jó, ügyes vagy Zsolt. hangulatot ad a beszámolód, máris visszamennék, pedig bő 1 hete jöttem haza…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük