Thessaloniki Waterland (Csúszdapark)

Európa egyik legnagyobb vízi parkja 150.000 négyzetméteres területen épült fel, Szaloniki központjától 15 percre. A Thessaloniki Waterland Észak-Görögország egyetlen vízi vidámparkja, ez volt az első ilyen park Görögországban. Bár a parkban a vízi játékok dominálnak, strandröplabdázási lehetőség is várja a kedves vendégeket, továbbá minden igényt kielégítő, vonzó bárok, és üzletek is rendelkezésre állnak.  A gyermekmedence 70 cm mély, míg a hullámmedence legmélyebb része 1,5 m.

Waterland, Thessaloniki

A park játékai:

Az Őrült folyó felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ideális, akik csupán pihenni szeretnének a vízben. A játék egy kevésbé meredek csúszdapálya, ahol a vendéget a folyó víz „hegyeken és völgyeken” át sodorja végig, a medencéig. A Kalózok Szigete vízágyúkkal, csúszdákkal, hatalmas vízzel teli vödrökkel és további meglepetésekkel várja a kincskeresőket! A Multi Csúszdával a zavartalan csúszás örömét élvezhetik a vendégek, belevetve magukat a csúszda végén található medencébe.

A park szimbúloma az a csúszdaegyüttes, ahol a csúszdák a legmeredekebbek és a leggyorsabban lehet lecsúszni. A kék, fehér, sárga és piros csúszdák közül a fehérben tudsz a legnagyobb sebességre kapcsolni! A Tarzan nevű pályán kötelekbe kapaszkodva és fatörzsekre lépve tudsz végigmenni, míg a legnagyobb medence 1.5 méteres vízében hullámokkal dacolhatsz! Az izgalmak után kikapcsolódhatsz és felfrissülhetsz a Knosszosz masszázsmedencében!

Az adatok tájékoztató jellegűek! Árakról, nyitva tartásról és további részletekről érdeklődj a helyi utazási irodáknál, illetve a helyszínen!

waterland.gr

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük