Első nyarunk Sartin…de nem az utolsó :)

Íme egy élménybeszámoló Sarti 2017-es beszámolói közül, amiben egyebek mellett említésre kerül az Anesti apartman. Ancsikáék beszámolójából az is kiderül, hogy egy két éves kisfiú is nagyon jól tudja magát érezni a görög tengerparton. – SI

Sarti 2017. szeptember

Első közös családi nyaralásunk helyszíneként Sartit, az elbűvölő kis halászfalut választottuk. Már a sok-sok fotó nézegetése és élménybeszámoló olvasgatása után tudtuk, hogy szerelem lesz első látásra. Így is lett!

2017. szeptember 15-én indultunk Nyíregyházáról, egyénileg. Az út is csodálatos volt, az emberek mindenhol kedvesek, segítőkészek voltak, ellenben a sok rossz híreszteléssel!

Sartira szombat délután érkeztünk meg, azonnal el is foglalhattuk a szállásunkat, a Sarti Beachen lévő Anesti Apartmanban. Földszinti, tengerre néző szobáink voltak, csodálatos volt minden reggel onnan nézni a napfelkeltét, a teraszon üldögélve hallgatni az alig 20 méterre morajló tengert és látni Athost, a fennségest!

Sarti 2017 szeptemberében

Az apartmanban minden volt ami kellett, közvetlen a szomszédságában van egy kis bolt, jól felszerelt, ugyanolyan árakon mint a faluban lévő boltok.

Gyorsan kipakoltunk, aztán irány a part! A víz csodálatosan meleg és símogató volt, a két éves kisfiunk egyből feltalálta magát, imádta a vizet, a homokot! :D

Mivel csak egy hétre foglaltunk, így a hangsúly a pihenésen volt, de azért minden nap elmentünk kirándulni, csavarogni a faluban.

Az ételek mindenhol nagyon finomak és kiadósak voltak, barátságosabb árakon mint a Balatonnál :)
Kedvenc kisebb öblünk az Agridia lett. Csendes, finom kavicsos, jól lehet snorkellezni még olyan kezdőknek is mint mi.

Egész héten fantasztikus, 30 fok körüli időt fogtunk ki, mindenki jól lebarnult. :)

Sarti 2017. szeptember

Sajnos nagyon hamar elérkezett a csomagolás és hazaindulás pillanata. Elszoruló torokkal pillantottunk végig még utoljára a kék égen, a szikrázó tengeren, a finom homokos parton.

A 2018-as szezont sajnos ki kell hagynunk, de 2019-ben újra Sarti lesz a cél, újra a Beach és az Anesti!
Csatolok pár képet nyaralásunkról.

Mindenkinek ugyanilyen csodás pihenést és élményeket kívánunk!

Dani, Anita és Ferenc :)

Szívesen megosztanád te is görögországi élményeidet velünk? Küldd el nekünk saját élménybeszámolódat!

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük