Első nyarunk Sartin…de nem az utolsó :)

Sarti 2017. szeptemberÍme egy élménybeszámoló Sarti 2017-es beszámolói közül, amiben egyebek mellett említésre kerül az Anesti apartman. Ancsikáék beszámolójából az is kiderül, hogy egy két éves kisfiú is nagyon jól tudja magát érezni a görög tengerparton. – SI

Első közös családi nyaralásunk helyszíneként Sartit, az elbűvölő kis halászfalut választottuk. Már a sok-sok fotó nézegetése és élménybeszámoló olvasgatása után tudtuk, hogy szerelem lesz első látásra. Így is lett!

2017. szeptember 15-én indultunk Nyíregyházáról, egyénileg. Az út is csodálatos volt, az emberek mindenhol kedvesek, segítőkészek voltak, ellenben a sok rossz híreszteléssel!

Sartira szombat délután érkeztünk meg, azonnal el is foglalhattuk a szállásunkat, a Sarti Beachen lévő Anesti Apartmanban. Földszinti, tengerre néző szobáink voltak, csodálatos volt minden reggel onnan nézni a napfelkeltét, a teraszon üldögélve hallgatni az alig 20 méterre morajló tengert és látni Athost, a fennségest!

Az apartmanban minden volt ami kellett, közvetlen a szomszédságában van egy kis bolt, jól felszerelt, ugyanolyan árakon mint a faluban lévő boltok.

Gyorsan kipakoltunk, aztán irány a part! A víz csodálatosan meleg és símogató volt, a két éves kisfiunk egyből feltalálta magát, imádta a vizet, a homokot! :D

Mivel csak egy hétre foglaltunk, így a hangsúly a pihenésen volt, de azért minden nap elmentünk kirándulni, csavarogni a faluban.

Sarti 2017 szeptemberében

Az ételek mindenhol nagyon finomak és kiadósak voltak, barátságosabb árakon mint a Balatonnál :)
Kedvenc kisebb öblünk az Agridia lett. Csendes, finom kavicsos, jól lehet snorkellezni még olyan kezdőknek is mint mi.

Sarti 2017. szeptemberEgész héten fantasztikus, 30 fok körüli időt fogtunk ki, mindenki jól lebarnult. :)

Sajnos nagyon hamar elérkezett a csomagolás és hazaindulás pillanata. Elszoruló torokkal pillantottunk végig még utoljára a kék égen, a szikrázó tengeren, a finom homokos parton.

A 2018-as szezont sajnos ki kell hagynunk, de 2019-ben újra Sarti lesz a cél, újra a Beach és az Anesti!
Csatolok pár képet nyaralásunkról.

Mindenkinek ugyanilyen csodás pihenést és élményeket kívánunk!

Dani, Anita és Ferenc :)

 


Szívesen megosztanád te is görögországi élményeidet velünk? Küldd el nekünk saját élménybeszámolódat!

Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!
Oszd meg!
  • 21
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük