Bélyeggyűjtők figyelmébe!

Görögország búvárkodási lehetőségei, valamint az ország vulkánjai ihlették azt a nemrég kiadásra került két emlékbélyeg-sorozatot, amelyet a Görög Posta (ELTA) adott ki a görög idegenforgalom támogatásának céljából.

Görög búváros bélyegek
A „Búvárkodás turizmus” sorozat

Az első szett „Búvárkodás turizmus” címmel a hónap elején kerül forgalomba, és hajóroncsok, ill. azok megtalálásainak pillanatait ábrázoló színes képek lesznek láthatóak rajtuk, beleértve egy klasszikus kori, a Szporádok szigeteknél talált, borral teli amfora megtalálását ábrázoló képet. Valamint a világhírű, i.e. I. századi Antiküthera roncsát is viszontláthatjuk majd a sorozat bélyegei között.

A második sorozat címe: „Görögország vulkánjai„. Ezen a bélyeg sorozaton a Dél-Égei vulkánok élénk képei lesznek láthatók. A sorozat tartalmazni fogja a Kikládok szigetcsoport Milosz, Niszyrosz és Szantorini szigeteinek vulkánjait is.

Görög bélyegek
Görögország vulkánjai emlékbélyeg sorozat 2015

Minden, a Görög Posta által kiadott, limitált bélyegsorozat tartalmazza a sorozat borítóképét nagyban, a csomagolt bélyegsorozatot, rendszerező albumokat, valamint a bérmentesített maxikártyákat, melynek mindegyike elérhető az ELTA ágazataiban.

gtp.gr

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük