Sarti Hálójában

2003-ban volt szerencsénk először ellátogatni az apró tengerparti üdülőfaluba, ahol a természet szépsége és a helyi vendégszeretet azonnal magával ragadt minket.

Kedvtelésből és talán mert tiszteletünket szerettük volna kifejezni az újonnan felfedezett csodának, készítettünk egy weboldalt a kint megörökített pillanatokból. Az eredetileg hobbyból indult weboldalból többszöri átalakítás és bővítés után 2008-ban létrejött a sarti-info.hu

A Sarti Info ekkor már napi többszáz látogatóval büszkélkedhetett, s egyre több felhasználó küldte el fényképeit az oldal „Ti küldtétek” rovatába. Az oldal tovább bővült, a kezdetben csak Szártival foglalkozó portál tartalma kiterjedt Görögország teljes egészére, régiónkénti megjelenítéssel.

Sarti valamilyen rejtélyes oknál fogva nem csak arról híres, hogy „magába szippantja” az embereket, sok barátságot szül, ami azt hiszem, ebben az elsavanyodott, szürke, rohanó világban mindenkire ráfér! A Sarti Info igyekszik támogatni ezeket az összekovácsolódásokat! A már meglévő Youtube és Picasa után nemrég készítettük el Facebook és Twitter csatornánkat is, teret adva ezzel látogatóinknak a személyesebb kapcsolat kialakítására is.

Leglelkesebb látogatóink bíztatásának köszönhetően 2010-ben megszületett a Sarti Info logo, majd ezt követte egy újabb kezdeményezés szintén látogatóink lelkességéből adódóan; az Integess nekünk elnevezésű „fakultatív program”. ;) Ez az esemény amellett, hogy elsősorban a szerencsés nyaralónak kedvez, az itthon maradottaknak is nyújt egy kis izgalmat, hiszen az eseményt nem csak látni kell, meg is kell örökíteni, de ki a leggyorsabb?!

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Sarti Info hozzájárulhatott, hogy néhány fórumozónk személyesen is találkozott egy kis nosztalgiázásra, élménycserére. Az fenti fényképen elinolatriszt és béemet láthatjátok.

Ezúton szeretnénk megköszönni látogatóinknak eddigi eredményeinket. Nélkületek nem jutottunk volna el idáig! Reméljük, közös érdeklődési körünk sokáig jutalmaz még bennünket mind természetes szépségével, mind híres görög vendégszeretetével, és nem „városiasodik” el a jövőben sem! Sarti maradjon meg Sartinak! Ha már jártál Sartin, vagy most tervezel odamenni, csatlakozz hozzánk, hadd üdvözöljünk téged is Sarti Hálójában!

Fórumozóink írták:

zootyo: „Sziasztok! Hazaérkeztünk Sartiból. Nagyon rendben volt, szinte minden. Két autóval mentünk nyolcan, 24-34 éves korosztály, gyerekek nélkül, inkább szórakozási mint pihenési céllal. Előtte sokat olvasgattam a fórumot, ami nagyon sok mindenben segített ezért gondoltam, hogy írok egy kicsit bővebb élménybeszámolót ami remélhetőleg sok embernek fog jól jönni…” (2010.09.09. 06:58. Sarti élménybeszámolók topic)

piroska: „Kicsit irigylem a most utazókat,de nagyon jó utat kívánok! Ritkán írok ,de mindig elolvasom a fórumokat. Nekem az idén már megvolt Sarti. Imádom!!Olyan mintha haza mennék!” (2010.08.12. 22:15. Társalgó topic)

laszlozsu: „Nagyon tetszik ez a nyugalom, ami itt van. Bevallom eddig azt hittem, hogy a tengerről és a partról készült fotók már a modern technika eredményei, de be kell látnom, hogy nem. Ez valóban ilyen. A kéknek rengeteg árnyalatában tud pompázni. Tényleg szép.” (2010.07.25. 21:34. Sarti élménybeszámolók topic)

Szylvya: „Ej ez a Sarti jaj de visszamennék ugy hipp hopp valaki esetleg varázsolni nem tud? visszavágyom (mint mindenki ahogy látom). Tényleg lehet valami „varázsereje” Sartinak hogy igy rabul ejt mindenkit.” (2010.07.24. 22:13. Társalgó topic)

baba0220: „…soha nem megyek ugyanarra a helyre, sőt ugyanabba az országba sem. Van egy ilyen bogarasságom, hogy minnél több országot szeretnék megismerni. :) De az a gyanúm, hogy Sarti kivétel lesz!” (2010.07.09. 13:37. Sartiról megérkeztem 2010 topic)

mesó: „Sarti egy mesevilág. MInden megvan, amit az ember látni kíván egy nyaralás során: hihetetlen tiszta víz, az Athos misztikuma, mögöttünk a zöldellő erdők, a sziklák…” (2009.10.03. 12:55. Sarti élménybeszámolók topic)

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük