Sarti webkamera: élőben Sarti utcáiról

Az élő webkamera Szártin, a Sithon Travel irodájánál található. A kamera 2010 óta működik, azóta segítségével többen integettek már haza szeretteiknek, illetve nekünk is, egy előre meghatározott időpontban.

A Sarti webkamera idén megújult, az élő kép mostantól hanggal is kiegészült, így most már integetésünkkor hangüzenetet is küldhetünk haza a családnak, barátainknak! A kamera május 1. és október 15. között üzemel!

Az alábbi képen kattints a „Play” gombra a webkamera indításához!

Jelenleg nem működik a kamera!

A webkamera segítségével többek között nyomon követhetjük, hogy milyen a pillanatnyi időjárás Szártin, valamint az itthon maradt aggódó családtagok, ismerősök és barátok a telefonos kommunikáció mellett élő mozgóképet is láthatnak szeretteikről. (Ha a kamera nem töltődik be, kicsit később próbálkozz újra! Az F5 billentyűvel tudod a képet frissíteni!)

Technikai okok és az időjárás miatt néha sajnos előfordul, hogy a kamera nem működik. Ilyenkor egy kicsivel lejjebb megtalálod a cikkhez tartozó címkéket, amik közül kattints a neked tetszőre, pl.”sarti webkamera” ott találod a többi kamerát! Ha nem működik valamelyik, kérjük, nézz vissza később!

 

Oszd meg! Köszönjük, hogy értékeléseddel segíted a munkánkat! Kommentelni a lap alján tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük